Девет дни след убийството на Мартин Божанов-Нотариуса проговори човек, работил с него.

...
Девет дни след убийството на Мартин Божанов-Нотариуса проговори човек, работил с него.
Коментари Харесай

Човек, работил с Нотариуса, направи шокиращи разкрития

Девет дни след убийството на Мартин Божанов-Нотариуса проговори човек, работил с него. Той разкрива какъв е бил Божанов и кой е посещавал частния му клуб.

Мъжът крие лицето и самоличността си от съображения за сигурност. До 2015 година обаче той интензивно е работил с Мартин Божанов.

„ Мартин Божанов беше човек, който когато искаше да реализира нещо, нямаше терзания за метода, по който го реализира и беше подготвен на всичко “, споделя той пред БТВ.

По думите му Божанов постоянно е влизал в пререкания.

„ Примерно за паркиране е обяснявал по какъв начин ще си докара няколко джипа „ Хамър “, които има и ще блокира всички паркоместа в региона “, споделя мъжът. 

Свидетелят признава, че няколко пъти е влизал в частния клуб за магистрати на Божанов.

„ Вътре ситуацията беше като за първокласно заведение. Достъпът беше стеснен - единствено хора с членски карти можеха да влезнат. Случайни хора нямаше безусловно. Посетителите на клуба бяха с доста скъпи коли или с персонална защита и водач. Клубът не беше денонощен, само че беше непрекъснато под защита, като дори имаше изнесени на отсрещната страна на улицата в гаражи, закупени или чартърен. Беше направено като помещение за тази защита “, добавя той.

Свидетелят сподели, че евентуално е виждал политици в клуба, само че те не са били „ от известните имена “. „ Както споделих, там не бяха инцидентни хора. Виждал съм начело да стопират коли със сирени на таблото, сигнални лампи, виждал съм един-два пъти да стопират и коли с дипломатически номера “, добавя той.

По-рано през днешния ден стана ясно, че в Министерство на външните работи има данни, че Мартин Божанов е променил ЕГН-то и името си.

„ Но това не трансформира обстоятелството на неговата незаконна активност, на свадите, в които той е забъркан “, сподели основният секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев.

На въпрос допустимо ли е едни закононарушения и обвинявания да са регистрирани на остарялото му ЕГН, а други на новото и по този начин тази смяна да се е отразила на цялото му престъпно досие, Коцев отговори по този начин: „ Не мисля, че това е от голяма важност. Въпросът е какъв е бил методът от страна на институциите към неговите действия, дали са видяни, какви ограничения са били предприемани “.

Проверяват се всички условия към смяната на персоналните данни.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР